Helló Pakisztán!

Helló Pakisztán!

Mi van a lufiban?

2018. október 06. - pearly05

 

Két kislánnyal járjuk az utcákat, nyilván, ami sokszor feltűnik nekik, az a rengeteg lufiárus az utcákon. Mindig kérik, hogy vegyünk egyet, de általában elutasítom az erre vonatkozó kérést. 

lufi2.jpg

Női megérzés vagy anyai ösztön, nem tudom, de a múltkor, mikor egy kislány mellettem éppen egy félig leeresztett lufival játszott, mesélték nekem, hogy Pakisztánban a lufikat hidrogénnel töltik meg, hélium helyett és iszonyú robbanásveszélyesek. Elképedve kérdeztem vissza, hogy ezt meg honnan veszi.

img_8040_2.jpg

A múltkor egy szülinapi buliban telerakták a plafont szálló lufikkal, majd elkezdték a lufik alatt meggyújtani a szülinapi tortát. A sztorit nem értettem pontosan, de az volt a lényeg, hogy az egész plafon berobbant és azóta a háznak egy része tiszta fekete (nem sérült meg senki). Az tuti, hogy nálunk nem lesz lufi szülinapkor.

 

Lufi és virágárusok Iszlámábádban:

img_8039.JPG

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://hellopakisztan.blog.hu/api/trackback/id/tr3914284583

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása