Helló Pakisztán!

Helló Pakisztán!

Három testőr Pakisztánban 2

2018. szeptember 10. - pearly05

Múlt héten többször vittünk nekik maradék ételt abból, amit főztünk. Amikor én vittem, megköszönték. Miután a férjem kivitte, a következő párbeszéd hangzott el:

„Kivitted? Örültek neki?”

„Igen” – majd egy halvány mosoly megjelenik az arcán – „Szalutáltak is.”  

Ah, nem értem, nekem miért nem?

Egyik nap óriási robaj volt az udvaron, az őrök már megint alkotnak valamit. Kinéztem, és egy hatalmas szemétkupacot pillantottam a kert középpontjában. A kupacból körvonalazódni kezdett egy második őrbódé. Ajjajj, az őrök a kert közepében akarnak felállítani egy második őrbódét! Kihívtam a férjemet, hogy ő magyarázza el nekik, ne oda tegyék. Így is elég, hogy járőröznek az 500 m2-en, egy második bódé a kert közepében? Nem sajnálom tőlük, de ne oda rakják, használhatatlan lesz a kert!

A bódéból nézve tényleg hangulatos, mert szép fák vannak körülötte. A férjem megbeszélte velük, hogy a banánfa mellé rakják a sarokba. Bólogattak, hogy „yes, sir”, „of course sir”. Este mikor hazaértünk a bódé rendületlenül állt a kert geometriai középpontjában. Én tudom, miért nem rakták a kijelölt sarokba. Mert ott is képeztek már egy szemétkupacot és azt onnan nem akarták elpakolni! This is Pakistan.

De nem adom fel. Az a bódé el fog onnan tűnni.

cojn1229.JPG

A bejegyzés trackback címe:

https://hellopakisztan.blog.hu/api/trackback/id/tr2714233177

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

IldikoQ8 2018.09.11. 07:57:19

A megoldas egyszeru: mondd meg, hogy addig nincs hazikoszt, mig odebb nem viszik a bodet. Zsarolni csak pontosan, szepen...

pearly05 2018.09.12. 06:21:28

Update: 2 napig csináltak valamit. A mai napra meglett az eredmény. Gondosan behelyezték a szemétkupac mellé a kert szélére. A szemétkupac nem tűnt el, hanem nőtt.
süti beállítások módosítása